Wed. Nov 30, 2022
ћирилица /латиница

Опљачкана кућа министра Лучића

Извор: Срна

Министар за људска права у Савјету министара Милош Лучић потврдио је Срни да су непозната лица опљачкала његову породичну кућу у Источној Илиџи.
Он је навео да се пљачка десила јуче између 17.30 и 20.15 часова, када је са породицом био изван куће.

Према његовим ријечима, проваљен је прозор дјечије собе кроз који су ушли лопови, у кући је било све побацано и преврнуто, а украдени су златни накит, два таблет рачунара, пиштољ и парфеми и неке ствари сентименталне вриједности.

Он је захвалио припадницима Полицијске управе који су одмах дошли и извршили увиђај, те изразио наду да ће починиоци бити брзо пронађени.

Лучић је истакао да се више не осјећа сигурним, као и да не може претпоставити мотив пљачке, осим материјалне користи или “нешто везано за изборе јер је у току изборна кампања која је до сада била коректна”.

Он је рекао да као штићена особа никад није захтијевао од Дирекције за координацију полицијских тијела да добије кућицу /коју користе припадници Дирекције/, али да се послије овог догађаја обратио Дирекцији са захтјевом да је поставе.

Лучић је истакао да се у насеље у којем живи мирно и да се никада није десила пљачка, због чега на кући нису монтиране ни сигурносне камере.

Из Полицијске управе Источно Сарајево јутрос је саопштено да су из породичне куће у Источној Илиџи украдени златни накит, два таблета, пиштољ и парфеми и да је у току расвјетљавање ове тешке крађе.

Filter 2019