Wed. Sep 28, 2022
ћирилица /латиница

Неле и Стефан Миленковић у суботу на Јахорини

Извор: Срна

Неле Kарајлић и Стефан Миленковић извешће у суботу, 17. септембра, музички спектакл “Рок ел класико” на Јахорини, најавили су организатори.
Портпарол Олимпијског центра “Јахорина” Сања Ћеремиџић позвала је све да у суботу, 17. септембра, уживају у музичком, сценском и умјетничком спектаклу којим ће симболично бити заокружени сви успјеси овог центра који су овога љета изузетно запажени.

Она је на конференцији за новинаре на Јахорини рекла да су карте у продаји и износе 35 KМ за обичне и 65 KМ за ВИП, које је могуће купити у систему “kupikartu.ba” и на више од 300 њихових продајних мјеста.

“Цијена карте обухвата и вожњу гондолом, а на дан концерта карте се могу купити и на продајном мјесту Пољице на Јахорини”, истакла је Ћеремиџићева.

Kада је ријеч о планинском љетном туризму, Јахорина својом најсадржајнијом понудом до сада, сигурно представља дестинацију број један у Југоисточној Европи, наводи Ћеремиџићева и истиче да су томе допринијеле неприкосновене атракције за посјетиоце свих узраста.

Према њеним ријечима, Јахорина сваки дан биљежи пет пута већи промет него прошле љетње сезоне.

Ћеремиџићева наглашава да ће се од 15. до 18. септембра обиљежити посљедњи промо период са попустом од 30 одсто на све љетње садржаје, док ће у октобру бити одржана дигитална конференција уз најеминентнија имена из свијета дигиталних технологија и скијања.

Она поручује да ће октобар обиљежити и претопродаја ски-карата са акцијским цијенама, али и припремни радови за нову зимску сезону.

Музички умјетник Неле Kарајлић каже да се идеја о наступу на Јахорини родила прије пар година и најављује да ће заједно са Стефаном публици представити један веома занимљив експеримент.

“То је један нови хибрид два различита музичка жанра, рок музике и класике, који се показао изузетно успјешним на свим наступима до сада. Првобитна идеја је била да наступ буде на отвореном, на самом врху планине, али због непредвидивости временских услова, свирку ћемо одржати у Олимпијском бару”, изјавио је Kарајлић и додао да ће направити сјајну амтосферу.

Музички спектакл биће одржан на врху Јахорине, на 1.870 метара надморске висине, са почетком у 20.00 часова.

Filter 2019