Wed. Sep 28, 2022
ћирилица /латиница

Димићима са Пала реновирана кућа

Фото: ХО Срби за Србе

Извор: Филтер

Хуманитарна организација “Срби за Србе” у сарадњи са људима доброг срца је породици Димић из Сумболовца реновирала кућу.

“Радови су обухватили постављање ламината, замјену столарије и инсталација у кухињи, израду купатила и септичке јаме, изливање тротоара и плоче за шупу коју ће породица сама довршити, постављање фасаде, као и набавку електричног шпорета”, саопштили су из хуманитарне организације “Срби за Србе”.

Породицу чине Владимир, Млађенка, Свјетлана (12), Василије (4) и Маша (1). Отац ради на бензинској пумпи, док је мајка незапослена јер има оштећење вида, па без наочара практично не види. Нажалост, болест није заобишла ни малог Василија који има уграђен шaнт. Имао је три операције и тренутно на сваких шест мјесеци морају да иду на контроле и снимање главе.

“Пошто живе у подножју мањег брда које је препуно воде, имали су великих проблема са поплавама, а сада, дом који је некада био без најосновнијих услова за живот је све оно што би пожeљело свако дијете”, поручили су из ове организације.

Filter 2019