ДЕМОС Пале очекује посланика из ове регије у НС РС

Општински одбор Демократског савеза – ДЕМОС Пале данас је шетњом и дружењем кандидата на предстојећим изборима са суграђанима симболично обиљежио почетак предизборне кампање, саопштено је из ОО ДЕМОС-а Пале.

Носилац листе кандидата за Народну скупштину Републике Српске за Изборну јединицу 8 Ацо Станишић истакао је да је Демократски савез – ДЕМОС у петак у Бањој Луци озваничио почетак предизборне кампање, те да је са тог скупа поручено да ДЕМОС у октобру очекује освајање минимално шест посланичких мандата, од којих је један сигурно из Сарајевско-романијске регије.

Он је додао да је
Демократски савез – ДЕМОС пред грађане изашао са јасном политичком платформом, спреман да понуди конкретне приједлоге и рјешења, чему у прилог говоре и досадашњи резултати рада изабраних и именованих кадрова ове странке.

Дејан Којић, предсједник Општинског одбора Демократског савеза – ДЕМОС Пале и један од кандидата за посланика у Народној скупштини Републике Српске, рекао је да је данашње окупљање само симболичан чин и да за ДЕМОС кампања не траје само мјесец дана, већ је она континуирани процес кроз који кадрови ове странке свакодневно, 365 дана у години, разговарају, живе и раде са својим суграђанима и за њих.

Којић је додао да је овај предизборни мјесец само прилика за кратку ретроспективу свега урађеног у протеклим мјесецима и годинама, истичући да вјерује да грађани Пала и регије јако добро знају ко је ко и ко како ради на овим просторима и да ће баш на темељу тога ДЕМОС након 02. октобра имати свог посланика у Народној скупштини Републике Српске из ове регије.

Filter 2019