Sun. Aug 14, 2022
ћирилица /латиница

У недјељу обиљежавање 24 године од убиства Срђана Кнежевића

Извор: Срна

Припадници јединице „Бели вукови“ ће на Палама у недјељу, 7. августа, обиљежити 24 године од свирепог, гнусног и још нерасвијетљеног убиства легендарног команданта ове елитне јединице Војске Републике Српске Срђана Кнежевића, Белог Вука, речено је данас Срни у овом удружењу бораца.

Предсједник овог удружења Јанко Шешлија и овај пут истиче да су породица Кнежевић и „Бели вукови“ све ове године огорчени због чињенице да правосудне институције још немају одговор на питање ко је убио, а ко наредио и организовао убиство њиховог легендарног команданта, који је у вријеме убиства обављао дужност замјеника начелника Центра јавне безбједности Српско Сарајево.

Обиљежавање 24 године од убиства Срђана Кнежевића биће одржано од 10.30 часова испред споменика Белом Вуку, гдје ће бити одржана церемонија полагања цвијећа и вијенаца, као и обраћање новинарима.

Срђан Кнежевић мучки је убијен 7. августа 1998. године на паркингу испред зграде у центру Пала, у којој је становао са породицом, супругом и два сина.

Filter 2019