Mon. Aug 15, 2022
ћирилица /латиница

Промјењен Правилник о расподјели средстава за подршку пронаталитетној политици

Извор: Филтер

На основу Правилника о расподјели средстава за подршку пронаталитетној политици Општине Источна Илиџа број 01-023-57/21 1. јула 2022. године расписан је Јавни позив за суфинансирање средстава за набавку једног комплета уџбеника за породице са троје или више дјеце, самохране родитеље и социјално угрожене породице, који је отворен до 15. августа 2022. године.

Министарство просвјете и културе Републике Српске објавило Одлуку о додјели бесплатних уџбеника за породице са троје и више дјеце, тако да ће Општина Источна Илиџа набавке уџбеника за наведену категорију суфинансирати набавку школског прибора.

“Због наведене Одлуке Министарства просвјете и културе о додјели бесплатних уџбеника за породице са троје или више дјеце, дошло је до промјене Правилника о расподјели средстава за подршку пронаталитетној политици Општине Источна Илиџа те обавјештавамо јавност да ће Општина суфинансирати набавку школског прибора за породице са троје и више дјеце по новом Правилнику о расподјели средстава за подршку пронаталитетној политици”, саопштили су из Општине.

Општина Источна Илиџа ће суфинансирати набавку уџбеника за школску 2022/2023. годину за социјално угрожене породице и самохране родитеље, у складу са Јавним позивом објављеним 1. јула 2022. године.

Јавни позив је отворен до 15. августа и из општине Источна Илиџа позивају све који нису предали документацију да то учине у предвиђеном року.

Filter 2019