Sun. Oct 2, 2022
ћирилица /latinica

Osnovan opštinski odbor NPS-a Pale, predsjednik Nemanja Knežević

Izvor: Srna

Na Palama je danas osnovan Opštinski odbor Narodne partije Srpske /NPS/, a za predsjednika je izabran Nemanja Knežević.
Predsjednik NPS-a Darko Banjac rekao je da je osnivanje ovog odbora značajno za Izbornu jedinicu osam i zahvalio je Kneževiću što je podržao priču partije.

“Nemanja kao kandidat Narodne partije Srpske za narodnog poslanika na Palama ima veliki posao i zadatak da podigne u narednih godinu dana sve opštinske i gradske odbore u Izbornoj jedinici osam”, izjavio je Banjac novinarima.

On je dodao i da partija “ne boluje” od neke velike žurbe jer je politika dug proces, te da im je cilj da u ovoj izbornoj jedinici imaju sve opštinske i gradske odbore kako bi mogli biti spremni za 2024. godinu, a ubijeđen je da će rezultat NPS-a na Palama biti zadovoljavajući.

“Mi smo politička partija koja je narodna, naši ljudi su odlični i dolaze iz naroda. Baštinimo tradiciju nacionalnih vrijednosti, pravoslavne vjere. Uvijek govorimo ono što mislimo dok drugi smatraju da trebamo ćutati”, istakao je Banjac.

Kneževiću kaže da mu je čast i zadovoljstvo što je član NPS-a i što je sa Banjcem našao zajedničke ideje i ciljeve za Republiku Srpsku, koje se tiču ostanka djece, potomaka na ovim prostorima.

“Nama je najljepše ovdje. To što neki idu van granica Srpske, ne znam zašto to rade. Mi ćemo se truditi svim silama da nađemo načina i zadržimo omladinu kako bi bili svom na svome”, istakao je Knežević.

Na Palama su danas otvorene i nove kancelarije Opštinskog odbora NPS-a, a Knežević je zahvalio predstavnicima političkih partija koji su došli na otvaranje jer sada znaju sa kim će sarađivati u budućnosti za bolje sutra.

Filter 2019