Mon. Aug 15, 2022
ћирилица /latinica

Nastupom “Cirkuskih animatora” otvoreno “Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu”

Foto: Foto Vaske

Izvor: Srna

Manifestacija “Ljeto u Istočnom Novom Sarajevu 2022” večeras je otvorena nastupom “Cirkuskih animatora” iz Novog Sada na Trgu Republike Srbije.
Načelnik opštine Istočno Novo Sarajevo Jovan Katić rekao je novinarima da će manifestacija trajati 25 dana i da se nada da će biti duplo bolja od prošlogodišnje.

Foto: Foto Vaske

On je istakao da je ova manifestacija odlična prilika za promociju Istočnog Novog Sarajeva, te podsjetio da je prvi put održana prošle godine i da su u proteklih godinu dana uložili puno truda da pripreme.

On je dodao da je ambicija da manifestacija napreduje i raste, te da se obogati novim sadržajima za sve sugrađane, od najmlađih do najstarijih.

Foto: Foto Vaske

“Za ovu godinu pripremili smo sadržaje koji će se odvijati na trgu, u Parku velikana, na Tvrdimićima, kod Elektrotehničkog fakulteta, te u Parku Gavrilo Princip”, precizirao je Katić.

On je uvjeren da će svi posjetioci, a najave su da će ih biti iz cijele Republike Srpske i Federacije BiH, naći nešto za sebe među planiranim sadržajima.

Foto: Foto Vaske

Katić je posebno zadovoljan prisustvom velikog broja ljudi, naročito mladih i dodao da očekuje da će tako biti tokom cijelog trajanja “Ljeta u Istočnom Novom Sarajevu”.

Foto: Foto Vaske

Načelnik Istočnog Novog Sarajeva uručio je večeras porodicama sa više djece sa područja ove opštine kartice koje omogućavaju popust za kupovinu u više prodavnica.

“Kažu da smo opština mladih, u koju dolaze mladi bračni parovi i rađaju se djeca, a ovo je način da podržimo višečlane porodice”, zaključio je Katić.

Foto: Foto Vaske

Manifestacija traje do 27. avgusta, a predviđen je bogat kulturno-zabavni, muzički i sportski program za sve generacije.

Foto: Foto Vaske
Filter 2019