Fri. Aug 12, 2022
ћирилица /латиница

Наступом “Циркуских аниматора” отворено “Љето у Источном Новом Сарајеву”

Фото: Фото Васке

Извор: Срна

Манифестација “Љето у Источном Новом Сарајеву 2022” вечерас је отворена наступом “Циркуских аниматора” из Новог Сада на Тргу Републике Србије.
Начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Kатић рекао је новинарима да ће манифестација трајати 25 дана и да се нада да ће бити дупло боља од прошлогодишње.

Фото: Фото Васке

Он је истакао да је ова манифестација одлична прилика за промоцију Источног Новог Сарајева, те подсјетио да је први пут одржана прошле године и да су у протеклих годину дана уложили пуно труда да припреме.

Он је додао да је амбиција да манифестација напредује и расте, те да се обогати новим садржајима за све суграђане, од најмлађих до најстаријих.

Фото: Фото Васке

“За ову годину припремили смо садржаје који ће се одвијати на тргу, у Парку великана, на Тврдимићима, код Електротехничког факултета, те у Парку Гаврило Принцип”, прецизирао је Kатић.

Он је увјерен да ће сви посјетиоци, а најаве су да ће их бити из цијеле Републике Српске и Федерације БиХ, наћи нешто за себе међу планираним садржајима.

Фото: Фото Васке

Kатић је посебно задовољан присуством великог броја људи, нарочито младих и додао да очекује да ће тако бити током цијелог трајања “Љета у Источном Новом Сарајеву”.

Фото: Фото Васке

Начелник Источног Новог Сарајева уручио је вечерас породицама са више дјеце са подручја ове општине картице које омогућавају попуст за куповину у више продавница.

“Kажу да смо општина младих, у коју долазе млади брачни парови и рађају се дјеца, а ово је начин да подржимо вишечлане породице”, закључио је Kатић.

Фото: Фото Васке

Манифестација траје до 27. августа, а предвиђен је богат културно-забавни, музички и спортски програм за све генерације.

Фото: Фото Васке
Filter 2019