Wed. Sep 28, 2022
ћирилица /латиница

Источна Илиџа: Јавни позив за суфинансирање породица са четворо и више дјеце

Извор: Филтер

Општина Источна Илиџа објавила је јавни позив за суфинансирање породица са четворо и више дјеце. Позив се односи на породице које имају пребивалиште на подручју ове општине.

Приликом пријаве потребно је доставити сљедећу документацију:

– Доказ о броју чланова домаћинства (кућна листа);

– Увјерење о пребивалишту за родитеље и пунољетне чланове домаћинства (ЦИПС);

– Извод из матичне књиге рођених за свако малољетно дијете;

– Потврда о личним примањима свих запослених чланова домаћинства;

– Потврда са бироа, ако лице није у радном односу;

– Борачки статус;

– Потврда за малољетну дјецу и дјецу која се школују (студирају) млађу од 27 година;

– Родитељи који су у претходном периоду остварили право на суфинансирање породица са четворо и више дјеце, потребно је само да доставе увјерење о пребивалишту (ЦИПС) као доказ да нису мијењали мјесто пребивалишта.

Пријава на јавни позив подноси се на прописаном обрасцу који се може преузети у канцеларији бр. 4, у згради општине Источна Илиџа, улица Војводе Радомира Путника бр. 2. или на web страници Општине www.istocnailidza.net .

Пријаве са потребном документацијом могу се доставити лично у пријемној канцеларији (матични уред) општинске управе сваким радним даном од понедјељка до петка, у периоду од 7.30 до 15.00 часова, или поштом на адресу: Општина Источна Илиџа, Војводе Радомира Путника бр. 2, 71123 Источна Илиџа, са назнаком: Комисији за суфинансирање породица са четверо и више дјеце (потребну документацију предавати у затвореној коверти).

Потписивање уговора са апликантима који буду испуњавали потребне услове вршиће се накнадно по објављивању коначне ранг листе, а важиће од 1. 9. 2022. године.

“Рок за подношење пријаве износи 15 дана од дана објављивања на огласној табли односно званичној интернет страници општине. Неблаговремене и непотпуне пријаве неће се разматрати”, саопштено је из општине Источна Илиџа.

Захтјев за суфинансирање породица са четворо и више дјеце може се преузети ОВДЈЕ.


Filter 2019