Wed. Aug 10, 2022
ћирилица /latinica

Ispraćaj u penziju dr Radmile Nogo Kutlača

Izvor: Filter

Dr Radmila Nogo Kutlača, specijalista interne medicine, supspecijalista endokrinologije, nakon 28 godina rada u Bolnici “Srbija”, danas odlazi u penziju.

Rođena je 15. jula 1957. godine u Sarajevu, gdje je završila i osnovnu i srednju školu. Medicinski fakultet završila je u Sarajevu 1986. godine, a prvo zaposlenje dobila je u Domu zdravlja Zenica, a nakon toga radila je u Domu zdravlja Zavidovići.

U Bolnici “Srbija” radi neprekidno od 1994. godine do danas. Specijalistički ispit iz interne medicine položila je u 2001. godine u Beogradu, gdje je i 2011. godine dobila diplomu o završenoj užoj specijalnosti endokrinologa. Naziv primarijus dodjeljen joj je 2015. godine.

“Dr Nogo Kutlača ostvarila je značajne rezultate u radu u našoj bolnici, tokom svog višegodišnjeg rada. O tome mogu najbolje da svjedoče naši pacijenti,”, saopštili su iz Bolnice “Srbija”.

Danas povodom njenog rođendana i odlaska u penziju, direktor Bolnice “Srbija” Nebojša Šešlija i načelnik Odjeljenja internih disciplina uručili su doktorici prigodan poklon i zahvalili se na njenom doprinosu u radu ove ustanove i poželjeli joj da još dugo uživa u penzionerskim danima.

Filter 2019