Sun. Aug 14, 2022
ћирилица /латиница

Испраћај у пензију др Радмиле Ного Кутлача

Извор: Филтер

Др Радмила Ного Kутлача, специјалиста интерне медицине, супспецијалиста ендокринологије, након 28 година рада у Болници “Србија”, данас одлази у пензију.

Рођена је 15. јула 1957. године у Сарајеву, гдје је завршила и основну и средњу школу. Медицински факултет завршила је у Сарајеву 1986. године, а прво запослење добила је у Дому здравља Зеница, а након тога радила је у Дому здравља Завидовићи.

У Болници “Србија” ради непрекидно од 1994. године до данас. Специјалистички испит из интерне медицине положила је у 2001. године у Београду, гдје је и 2011. године добила диплому о завршеној ужој специјалности ендокринолога. Назив примаријус додјељен јој је 2015. године.

“Др Ного Kутлача остварила је значајне резултате у раду у нашој болници, током свог вишегодишњег рада. О томе могу најбоље да свједоче наши пацијенти,”, саопштили су из Болнице “Србија”.

Данас поводом њеног рођендана и одласка у пензију, директор Болнице “Србија” Небојша Шешлија и начелник Одјељења интерних дисциплина уручили су докторици пригодан поклон и захвалили се на њеном доприносу у раду ове установе и пожељели јој да још дуго ужива у пензионерским данима.

Filter 2019