Едукација о роњењу и такмичење у скоковима у воду на каљинском Буку

Извор: Филтер

Актив младих ДЕМОС-а Соколац позива све суграђане и остале заинтересоване 30. и 31. јула на купалиште “Бук” на едукацију о роњењу и такмичење у скоковима у воду.

“Ријека Каљина је тестирана од стране професионалних ронилаца, и утврђено је да постоје сви потребни услови да се на једином купалишту у Сокоцу могу одржати догађаји тог типа. Сходно томе омладина ДЕМОС-а организује манифестацију која до сада није виђена на нашим просторима”, саопштено је из ОО ДЕМОС-а Соколац.

Под будним оком инструктора роњења, након одржаног стручног предавања биће обављена обука заинтересованих кандидата, након чега ће бити омогућени зарони са обезбијеђеном цјелокупном сигурном и професионалном опремом уз пратњу сертификованог инструктора роњења. 

Такодје, заинтересовани могу учествовати и у организованим скоковима који ће се одржати 30. јула. 

Пријаве ће се вршити на лицу мјеста (котизација је бесплатна)  и за прва три мјеста биће додјељене награде и признања. 


За најбољи скок биће додијељен пехар и награда од 300 КМ, за друго пехар и 200 КМ, док ће за треће мјесто уз пехар бити уручено 100 КМ. 

“Оба дана програм почиње у 10.00 часова и на вама је да понесете само добру вољу, а Актив младих ДЕМОС-а Соколац вам гарантује добар едукативни, као и збавни програм који ће бити пропраћен дневним журкама”, додаје се у саопштењу.

Подсјећамо, претходни викенд у организацији Актива младих ДЕМОС-а  Соколац, уређено је цјелокупно купалиште “Бук” чиме су створени сви услови да постане једна од најпожељнијих локација у регији у љетњем периоду.

Filter 2019