Sun. Jun 26, 2022
ћирилица /латиница

Шеранић и Сладоје о проширењу капацитета Дома за старија лица Источно Сарајево

Извор: Филтер

Министар здравља и социјалне заштите Републике Српске Ален Шеранић посјетио је данас Дом за старија лица Источно Сарајево, гдје је разговарао са директором ове установе Миљаном Сладојем.

Како је саопштено из министарства, једна од тема разговора било је успјешно пословање ове установе социјалне заштите за смјештај корисника, као и планови за унапређење рада и побољшање услова за пружање услуга корисницима.

“Током обиласка установе министар Шеранић упознао се и са реализацијом пројекта адаптације и реновирања купатила за кориснике установе, што је инвестиција коју је у претходном периоду финансирала Влада Републике Српске”, наводи се у саопштењу.

Директор Сладоје представио је и досадашње активности и динамику даље реализације планираног проширења капацитета Дома, а за које су Влада Републике Српске и Министарство здравља и социјалне заштите раније дали сагласност и одобрили средства. Циљ је да се и на овај начин допринесе унапређењу квалитета услуга које ова установа пружа старијим суграђанима.

Министар Шеранић потврдио је опредијељеност Министарства да пружи подршку установи у реализацији планова ка проширењу капацитета и услуга.

Filter 2019