Sun. Jun 26, 2022
ћирилица /латиница

Радници Болнице “Србија” пружили подршку министру Шеранићу

Извор: Филтер

Радници Болнице „Србија“ данас су петоминутном обуставом рада пружили подршку министру здравља и социјалне заштите Републике Српске Алену Шеранићу поводом неправедно уведених санкција.

“Наша здравствена установа увијек је имала потпуну подршку и одличну сарадњу са министром Шеранићем. За све вријеме свог министарског мандата настојао је да отклони проблеме здравствених установа у Републици Српској, па су тако рјешавани и проблеми из ранијег периода у свим установама, па и у Болници “Србија””, саопштено је из ове установе.

Руководилац Одсјека за ОРЛ и ЦФХ и предсједник Друштва доктора медицине Републике Српске, подружнице Источно Сарајево, др Ђорђе Пејић истакао је да је скуп инициран на приједлог предсједника Друштва доктора Републике Српске с циљем подршке министру здравља и социјалне заштите Републике Српске Алену Шеранићу.

“Подршку је дао велики број радника Болнице “Србија” петоминутним прекидом рада. У моменту пружања подршке ниједног момента није био угрожен ниједан пацијент у болници, и на Одјељењима је остало неопходно особље за бригу о њима”, нагласио је др Пејић.

За вријеме пандемије вируса корона, министар Шеранић истакао се као један од врхунских професионалаца у свом послу, показавши огромну посвећеност и изузетне резултате у начину организације рада здравствених установа Републике Српске, подсјећају из Болнице.

Filter 2019