Sun. Jun 26, 2022
ћирилица /латиница

Покушај убиства у Палама

Извор: Филтер

Полицијски службеници Полицијске станице Пале ухапсили су лице иницијала С.Л. из Пала, због основа сумње да је извршио кривично дјело „Убиство“ у  вези са чланом 22. КЗ РС „Покушај“.

С.Л. се сумњичи да је 13. јуна око 01,00 час, у угоститељском објекту у улици Сердар Јанка Вукотића у Палама употребом хладног оружја – ножа нанио тјелесне повреде у предјелу стомака и леђа лицу Б.М. из Пала.

Повријеђени је након указане љекарске помоћи у Дому здравља Пале хоспитализован у Болници „Србија“ у Источном Сарајеву.

Након извршеног увиђаја на лицу мјеста полицијски службеници пронашли су ватрено оружје-пиштољ, које припада оштећеном Б.М.

“На основу наредбе Основног суда Соколац, а уз сагласност тужиоца Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево полицијски службеници извршили су претреси куће, стана и помоћних објеката које користе наведена лица, којом приликом је у стану које користи Б.М. пронађено 94 комада метака калибра 9 мм”, саопштено је из ПУ Источно Сарајево.

Лице С.Л. је уз извјештај о почињеном кривичном дјелу предат тужиоцу Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву на даље поступање, док ће против Б.М. тужилаштву бити достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.

Filter 2019