Sun. Jun 26, 2022
ћирилица /латиница

Повријеђени Паљанин из Болнице “Србија” упућен у Бања Луку

Извор: Филтер

Особа која је 13. јуна у Палама повријеђена употребом ножа, упућена је у Бања Луку.

Како је у изјави за Филтер потврдио др Марко Ковачевић, специјалиста хирургије у Болници “Србија”, повријеђени је 13. јуна хоспитализован и збринут у овој здравственој установи.

Ковачевић је додао да је пацијент након хоспитализације и збрињавања, на даље лијечење упућен на Одјељење урологије Универзитетско клиничког центра Републике Српске.

Подсјећамо, Б.М је задобио убоде ножем у предјелу стомака и леђа, а нападач се терети за покушај убиства.

Из Полицијске управе Источно Сарајево саопштено је да се све десило 13. јуна око 01.00 час у угоститељском објекту у Палама.

“Полицијски службеници Полицијске станице Пале ухапсили су лице иницијала С.Л. из Пала, због основа сумње да је извршио кривично дјело „Убиство“ у  вези са чланом 22. КЗ РС „Покушај“. Он се сумњичи да је у угоститељском објекту у улици Сердар Јанка Вукотића у Палама употребом хладног оружја – ножа нанио тјелесне повреде у предјелу стомака и леђа лицу Б.М. из Пала”, наводе из полиције.

Након што су извршили увиђаја на лицу мјеста полицијски службеници пронашли су пиштољ, које припада оштећеном Б.М. Такође, претресом стана које поменути користи, пронађена су 94 комада метака калибра 9 мм.

Filter 2019