Mon. Jun 27, 2022
ћирилица /латиница

Пале: Велики интерес публике за утакмице на турниру у малом фудбалу

Аутор: Филтер/В.Ч.

На Палама је у току јубиларни 60. по реду турнир у малом фудбалу, који се традиционално одржава на Корану и један је од ријетких турнира гдје се игра по систему 5+1.

Турнир је свечано отворен у петак, 10. јуна, а финале и затварање турнира планирано је у понедељак 20. јуна.

Ове године учествује 21 екипа распоређена у 7 група, а након групне фазе у четвртфинале пролази 7 првопласираних екипа као и најбоља другопласирана.

Од отварања турнира трибине свакодневно краси преко 800 гледаоца што показује колико Паљанима значи ова традиционална манифестација.

Синоћ су гледаоци могли погледати три сјајне утакмице, прву између екипа “Општина Источно Ново Сарајево” и “Кадети” гдје је побједу очекивано однијела екипа Источног Новог Сарајева резултатом 8:0.

Нека од најзвучнијих имена у српском футсалу попут Марка Перића, Стефана Ракића, Николе Рнића и Николе Матијевића наступали су синоћ у екипи Источног Новог Сарајева.

У другој утакмици екипа Хотел Вишеград савладала је екипу “ПГМ” 5:2.

У трећој утакмици петог дана турнира састале су се екипе “Општина Источно Ново Сарајево” и “Филтер”. Након бурне и неизвјесне утакмице побједу су славили футсал репрезентативци Србије савладавши Филтер 2:0.

Filter 2019