Sun. Jun 26, 2022
ћирилица /латиница

Због напада на полицајце на Вучијој Луци ухапшене двије особе

Извор: Филтер

Приликом обезбјеђења Гастро – туристичке манифестације „Јагњијада 2022“,19. јуна у мјесту Вучија Лука, општина Источни Стари Град полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево ухапсили су А.С. из Источне Илиџе и Д.Д. из Источног Новог Сарајева. Како је саопштено, они су напали полицијске службенике Полицијске станице Источни Стари град.

“Против поменутих лица Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву биће достављен извјештај о почињеном кривичном дјелу напад на службено лице у вршњу службене дужности”, саопштено је из Полицијске управе.

Истога дана због ометања службених лица у вршењу службене радње ухапшене су три особе које су санкционисане у складу са Законом о прекршајима Републике Српске због учињеног прекршаја ометање државних органа, привредних друштава и других правних лица у вршењу јавних функција, наводи се у саопштењу полиције.

У протеклих шест мјесеци текуће године на подручју Полицијске управе Источно Сарајево забиљежена су два напада на овлаштена службена лица.

Полицијска управа Источно Сарајево најоштрије осуђује сваки вид напада на полицијске службенике приликом обављања службених послова и задатака. 

Filter 2019