Fri. Jun 24, 2022
ћирилица /латиница

Вртић “Патријарх Павле” приредбом испраћа дјецу у школске клупе

Извор: Срна

Дјеца из вртића “Патријарх Павле” у Источном Сарајеву вечерас су са родитељима и посјетиоцима приредили приредбу на којој су показали само дио онога што су са васпитачима успјели да науче и докажу да су спремни да сједну у школске клупе.

Уз слоган “Срећно школарци” педагог Маја Пандуревић рекла је да је ово пета генерација коју вртић “Патријарх Павле” испраћа у школске клупе.

Она је малишанима пожељела пуно среће, успјеха и здравља, уз жељу да овај вртић и његове васпитаче памте кроз цијели живот и школовање.

Малишани су заиграли и запјевали пјесму “Бора из сусједног шора”, док су Уна, Марко и Аљоша рецитовали пригодне пјесмице о томе шта значи бити ђак првак.

Уз пригодан плес и пјесму “Kад моје очи чују музику на струју”, на свој начин су се веселили малишани којима прва слова, пјесмице и рачунање сигурно неће бити страни.

О лијепом понашању су рецитовали Петра и Андреа, а Леа и Kатарина су говориле о дјечијим правима.

Уз поруку “Ми смо нама најважнији”, Петар и Андреа су говорили о другарству које се, како су дјечијим гласићима истакли, учи од малих ногу.

Васпитачица Тања Мршић је родитељима поручила да се драмски сегмент посебно његује па су ови малишани извели дјечију малу драму – “Три лале и три лептира”.

“Надам се да ће овај вртић памтити по најљепшим успоменама”, рекла је васпитачица Тања и подијелила им дипломе.

Дружење је пропраћено уз осмијех и велики аплауз свих оних који су имали прилике да уживају у свему ономе што су распјевана и разиграна дјеца показала.

Filter 2019