У сриједу велика промоција уписа на Универзитет у Источном Сарајеву

Извор: Филтер

Универзитет у Источном Сарајеву и Студентски парламент Универзитета у Источном Сарајеву у сриједу, 4. маја, од 13 часова у новој спортској дворани на Тргу Републике Србије организују централну манифестацију промоције уписа у академској 2022/2023. години на Универзитет у Источном Сарајеву.

Ученицима трећег и четвртог разреда средњих школа градова и општина које гравитирају ка Универзитету у Источном Сарајеву ће на једном мјесту бити представљене могућности уписа на 15 факултета и 2 академије Универзитета у Источном Сарајеву.

“Професори и студенти нашег универзитета презентоваће матурантима све корисне информације о предностима студирања на Универзитету у Источном Сарајеву, бесплатном школовању, као и о свим капацитетима којима располажу факултети и академије у источном дијелу Републике Српске”, наведено је у саопштењу Универзитета у Источном Сарајеву.

Наставу на интегрисаном Универзитету у Источном Сарајеву данас похађа око 10.000 студената у 10 градова гдје је смјештено 17 организационих јединица Универзитета.

Filter 2019