Tue. Jun 28, 2022
ћирилица /латиница

Угрожавање сигурности, крађа и лажна пријава

Извор: Филтер

У току протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево евидентирано је девет кривичних дјела, јавни ред и мир нарушен је три пута, а догодила се  једна саобраћајна незгода.

Полицијској станици  Источно Ново Сарајево, 25. маја пријављено је да лице иницијала Д.В. малтретира супружнике у дворишту њихове породичне куће. Полицијски службеници су на лицу мјеста затекли су лице Д.В. са видним повредама главе и тијела, те лишили слободе лице иницијала Д.З. који му је нанио повреде.

“О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва који је наложио да се против лица Д.В. достави извјештај о почињеном кривичном дјелу „Угрожавање сигурности“, а против Д.З. извјештај о почињеом кривичном дјелу „Тешка тјелесна пвреда“, саопштено је из Полицијске управе.

Истог дана Полицијкој станици Пале пријављено је да су из објеката фирми за мобилне телекомуникације, које се налазе у мјесу Крижевац у Палама, отуђене четири електро батерије и једна надзорна камера, укупне вриједности 4.600 КМ.

У току је рад на расвјетљавању кривичног дјела „Тешка крађа“.

Полицијској управи Источно Сарајево, 25. маја пријављено је да су у једном вртићу у Источној Илиџи и у двије основне школе на подручју Града Источно Сарајево постављене експлозивне направе.

Полицијски службеници одмах су предузели све неопходне мјере и радње, те извршили противдиверзионе прегледе а експлозивне направе нису пронађене.

У току је рад на расвјетљавању кривичних дјела „Лажно пријављивање кривичног дјела“.

Filter 2019