Tue. Jun 28, 2022
ћирилица /latinica

“Slavija” najbolja u Loznici, donose 27 medalja

Izvor: Filter

Proteklog vikenda održan je II Međunarodni džiju-džicu turnir u Srbiji “Loznica Open 2022”. Učestvovalo je 326 takmičara iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Slovenije i Makedonije.

Ekipu “Slavije” iz Istočnog Sarajeva predstavljala su 23 takmičara, od kojih se 15 takmičilo u duplim (uzrasno starijim) kategorijama. Ostvarili su izuzetan uspjeh sa osvojenih 27 medalja, od čega je devet zlatnih, devet srebrenih i devet bronzanih medalja.

“Slavija” je osvojila prvo ekipno mjesto ispred džiju-džicu kluba “Jahorina” sa Pala i kluba “Minotaur” iz Banja Luke, ali su svi zajedno na ovom takmičenju pokazali dominaciju boraca iz Republike Srpske.

Iako oslabljeni zbog izostanka reprezentativaca i članova prvog tima Bujaka, Matića, Damjanovića, Ždrala, Gotovca, Gojmerca, Jovanovića i Luke Bojanića, “Slavija” je uspjela da osvoji još jedan turnir, a podmladak je pokazao da klub na njih može računati.

Ekipu su predvodili trener Radošević Tamara, uz vođe ekipe Damjanović Danijela i Ždrale Anđelu, dok su ulogu sudija na ovom međunarodnom turniru imali Blažić Danijel I Elek Mia.

Filter 2019