Sat. Jun 25, 2022
ћирилица /латиница

“Славија” најбоља у Лозници, доносе 27 медаља

Извор: Филтер

Протеклог викенда одржан је II Међународни џију-џицу турнир у Србији “Лозница Опен 2022”. Учествовало је 326 такмичара из Србије, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Словеније и Македоније.

Екипу “Славије” из Источног Сарајева представљала су 23 такмичара, од којих се 15 такмичило у дуплим (узрасно старијим) категоријама. Остварили су изузетан успјех са освојених 27 медаља, од чега је девет златних, девет сребрених и девет бронзаних медаља.

“Славија” је освојила прво екипно мјесто испред џију-џицу клуба “Јахорина” са Пала и клуба “Минотаур” из Бања Луке, али су сви заједно на овом такмичењу показали доминацију бораца из Републике Српске.

Иако ослабљени због изостанка репрезентативаца и чланова првог тима Бујака, Матића, Дамјановића, Ждрала, Готовца, Гојмерца, Јовановића и Луке Бојанића, “Славија” је успјела да освоји још један турнир, а подмладак је показао да клуб на њих може рачунати.

Екипу су предводили тренер Радошевић Тамара, уз вође екипе Дамјановић Данијела и Ждрале Анђелу, док су улогу судија на овом међународном турниру имали Блажић Данијел И Елек Миа.

Filter 2019