Tue. Jun 28, 2022
ћирилица /латиница

Ријешити проблем ограничења брзине у Дечанској и улици Вука Караџића

Извор: Филтер

У згради Општинске управе Источно Ново Сарајево данас је одржана редовна сједница Форума за безбједност, којом је предсједавао начелник општине Јован Катић.

“На дневном реду су се нашле различите теме од значаја за побољшање безбједности грађана општине. Иницијативе су се односиле на безбједност грађана и њихове имовине на подручју општине, безбједност ученика и вршњачко насиље, те остале теме у складу са актуелном ситуацијом”, наведено је у саопштењу након сједнице.

На сједници Форума заузети су закључци да је у општини Источно Ново Сарајево задовољавајуће стање безбједности, како у вези опште безбједности грађана, тако и безбjедности саобраћаја.

Оцијењено је да је неопходно ријешити проблем ограничења брзине у улицама Дечанска и Вука Караџића. Закључено је да је безбједност ученика у основним и средњим школама на задовољавајућем нивоу, те да нису пријављени случајеви вршњачког насиља.

Заједнички је оцијењено, да је неопходно направити инспекцијски надзор противпожарних апарата и хидраната у улазима зграда, ради бржег интервенисања у случајевима пожара или предузети све одговарајуће мјере.

Директор Дома здравља Источно Сарајево констатовао је да нема пријављених случајева вируса корона у Дому здравља, као ни у Болници “Србија”.


Filter 2019