Sat. Jun 25, 2022
ћирилица /латиница

Проглашени побједници фото конкурса „ИНСпирација”

Извор: Филтер

На фото конкурс „ИНСпирација” који су поводом Крсне славе Спасовдана организовали општина Источно Ново Сарајево и Културни центар Источно Ново Сарајево су приспјеле укупно 42 фотографијe које су својом тематиком покушале показати најљепше детаље и мотиве у овој опшитни.

Избор најбољих фотографија вршен је онлајн гласањем и оцјеном стручног жирија у саставу Рајко Паштар фотограф, Милош Поповић академски сликар, Предраг Крстовић фотограф, Ведран Куртеш фотограф, Игор Ђокановић начелник за привреду и друштвене дјелатности општине Источно Ново Сарајево.

Уз збир онлајн гласова стручни жири је одлучио да трећа награда у износу од 100 КМ припада фотографији под називом „Младост у бојама српске” аутор Теа Сенић.

Друга награда у износу од 200 КМ је припала фотографији под називом „Будућност” ауторa Анастасијe Лаловић.

Прву награду у износу од 300 КМ је добила фотографија под називом „Језеро” аутора Ларe Митрушић.

Жири је такође похвалио и ауторе фотографија “Сликар cвјетлошћу” Теодоре Марковић и “Рефлексија у језеру” Ђорђа Јанковића.

Изложба и додјела награда за најбољу фотографију који организује општина Источно Ново Сарајево и Културни центар Источно Ново Сарајево ће бити одржана у просторијама Културног центра у понедељак, 30. маја са почетком у 19.00 часова.


Filter 2019