Sat. May 28, 2022
ћирилица /latinica

Pokrenut postupak usklađivanja redova vožnje autobuskih linija

Izvor: Filter

Za prevoznike koji obavljaju linijski prevoz lica na području grada Istočno Sarajevo pokrenut je postupak usklađivanja redova vožnje autobuskih linija za 2022/2023. godinu.

“U postupku usklađivanja redova vožnje autobuskih linija na području grada Istočno Sarajevo mogu učestvovati svi zainteresovani prevoznici grada Istočno Sarajevo koji imaju odgovarajuće važeće licence  za obavljanje javnog linijskog prevoza lica”, saopšteno je iz Gradske uprave Istočno Sarajevo

Za prevoznike koji prvi put učestvuju u procesu usklađivanja, kao i prevoznike koji su izvršili izmjene u registru, potrebno je dostaviti po  jedan  primjerak ovjerene kopije registracije preduzeća, odnosno, za samostalnog privrednika ovjerena rješenja za rad izdata od nadležnog organa jedinice lokalne samouprave iz sastava grada Istočno Sarajevo.

Dokumentaciju je potrebno dostaviti Odjeljenju za prostorno uređenje, saobraćaj i stambeno-komunalne poslove u Gradskoj upravi Istočno Sarajevo najkasnije do 25. 4. 2022. godine.

Obavještenje o pokretanju postupka usklađivanja redova vožnje autobuskih linija područja grada Istočno Sarajevo za registracioni period  2022/2023. godinu možete pogledati OVDJE.

Filter 2019