Fri. May 27, 2022
ћирилица /latinica

Opština Istočna Ilidža finansiraće rekonstrukciju krova stambene zgrade na Dobrinji

Izvor: Filter

Načelnik opštine Istočna Ilidža Marinko Božović održao je sastanak sa stanovnicima Trga Ilidžanske brigade, odnosno predstavnicima stanara iz osam ulaza, od broja 2 do broja 16.

Kako je saopšteno iz Opštine, tema sastanka bila je rekonstrukcija krova na ovom dijelu zgrade, koju je, prema riječima prisutnih, neophodno izvršiti u narednom periodu.

Načelnik Božović je na početku sastanka predstavio informacije o trenutnom stanju krova i mogući plan rekonstrukcije, koji bi obuhvatio tri faze. Prema njegovim riječima, Opština Istočna Ilidža bi finansirala izradu idejnog projekta, kao i prvu fazu rekonstrukcije, bez učešća stanara, dok bi se druga i treća faza, koje se odnose na energetsku efikasnost zgrade, naknadno definisale.

Ovaj plan su stanari jednoglasno prihvatili, a razgovarali su i o uređenju zelenih površina, održavanju ulica i slivnih rešetaka. Svi prijedlozi i sugestije će se razmatrati u narednom periodu, nakon čega će se predstavnici ovog naselja informisati o mogućim rješenjima.

Filter 2019