Wed. May 25, 2022
ћирилица /латиница

Омладина ДНС-а Пале приступила паљанском Демос-у

Извор: Филтер

Милош Благојевић, доскорашњи предсједник Младих ДНС-а Пале, заједно са 20 омладинаца приступио је данас Демократском савезу – Демос Пале.

Потписивању приступница присуствовало је руководство Општинског одбора Демоса Пале. Дејан Којић, Срђан Бутулија и Бојан Чворо пожељели су добродошлицу новим члановима.

Милош Благојевић истиче да је у посљедњих годину дана пратио рад паљанског Демоса и увидио је да ова политичка партија функционише као једна велика породица, што је њега и његове колеге највише привукло да приступе Демосу.

“Поред здраве и коректне политике којом се води Демос, привукла ме је чињеница што је руководство Демоса увијек доступно и на располагању свим својим члановима, па и оним најмлађим, као и свим грађанима наше општине. Такође, примјетно је да Демос искрено ради у корист локалне заједнице и свих наших грађана, што ми говори да је начин рада и опхођења у Демосу заиста другачији од осталих политичких партија”, изјавио је Благојевић.

Предсједник Младих Демоса Пале Иван Југовић изразио је велико задовољство овим политичким појачањем.

“Ово је само још један доказ да Демос, не само на локалном, већ и на нивоу регије има здраву политичку стратегију која привлачи све већи број младих људи. Имамо свакодневан прилив нових чланова, мени је нарочито драго јер су то углавном млади и примјерни грађани. Овим данашњим чином смо дефинитвно ставили печат на тврдњу да Демос Пале има најбројнију организацију младих на подручју наше општине”, закључио је Иван Југовић.

Потпредсјеник Младих Демоса Републике Српске Ђорђе Којић пожелио је добродошлицу новим члановима.

“Изузетно ми је драго што су ови млади људи препознали Демос као своју нову политичку партију и сигуран сам да ћемо уз добру атмосферу и хармонију остваривати изванредне резултате у будућности. Као предсједник Регионалног одбора Младих Демоса морам истаћи да смо у протеклом периоду формирали и одборе младих у осталим општинама на подручју Сарајевско-романијске регије, гдје сам примијетио огромно интересовање младих људи према политици коју Демос води неколико година уназад”, рекао је Којић.

Filter 2019