Sat. May 28, 2022
ћирилица /латиница

Април – мјесец књиге уз бројне промоције и попусте

Извор: Филтер

Завод за уџбенике и наставна средства по десети пут обиљежава Свјетски дан књиге и ауторских права који се одлуком УНЕСКО-а из 1995. године обиљежава 23. априла.

“Почетком априла смо обиљежили и Међународни дан дјечије књиге, зато мјесец април с разлогом називамо мјесецом књиге” саопштено је из ове установе.

С обзиром на то да је у Републици Српској најављен прољећни распуст од 18. априла који је увод у Васкршње празнике, одлучено је да се промотивне активности Завода реализују мало раније него што је то уобичајно.

Од понедјељка,  11. априла па до краја овог мјесеца у свим малопродајним објектима Завода за уџбенике и наставна средства важиће попуст од 30 % на издања белетристике и стручне литературе.

Промотивне активности, дружења и разговори са ауторима и потписивање књига у књижарама биће реализовано по сљедећем распореду:

Поред поменутих активности у пратећем дијелу програма предвиђене су посјете још неким предшколским и школским установама што ће бити дио изненађења за одређене установе и младе читаоце.

Filter 2019