Sat. May 28, 2022
ћирилица /латиница

Јавни позив за додјелу награда и признања поводом Ђурђевдана

Извор: ФИЛТЕР

Скупштина општине Источна Илиџа објавила је јавни позив за доелу награда и признања поводом Ђурђевдана ,славе општине.
Kако је наведено сва заинтересована правна и физичка лица са подручја Источне Илиџе могу доставити своје иницијативе за доелу награда и признања.

Одлуком о признањима Општине Источна Илиџа установљене су сљедеће награде и признања:

1. Повeља општине Источна Илиџа

Ова награда је највише признање Општине, а додјељује се за изузетан рад и дјела која су од општег значаја за развој друштвене заједнице у свим областима стваралаштва.

2. Плакета општине Источна Илиџа

Ова награда је признање које Општина додјељује за врхунске резултате и успјехе у области привреде, науке, културе, умјетности и спорта, те за изузетан допринос у развоју Општине, и његовању добрих односа са другим општинама.

3. Захвалница општине Источна Илиџа

Ова награда је признање које Општина додјељује за учињено хумано дјело, пожртвованост у спасавању људи и имовине, за изузетан допринос у хуманитарним и добротворним акцијама и за друга учињена дјела која доприносе срећнијем и хуманијем живљењу.

Иницијативе морају да буду достављене са образлозењем и биографијом за физичка лица ,односно са референсама за правна лица.

Иницијативе доставити Скупштини Општине Источна Илиџа – Комисија за награде и признања, на адресу: Улица Војводе Радомира Путника број 2, 71 123 Источна Илиџа.


Filter 2019