Fri. May 27, 2022
ћирилица /латиница

Ухапшено лице са Сокоца, нађено 17 килограма марихуане

Извор: Срна

Припадници Полицијске управе Источно Сарајево ухапсили су на Сокоцу лице са подручја ове општине чији су иницијали М.Б, код којег је пронађено 17 килограма марихуане, 96 метака и украдени ауто-дијелови.

Припадници ове полицијске управе јуче су извршили претресе на основу оперативних сазнања да се у кући коју користи М.Б. налазе дрога и предмети који потичу из тешке крађе.

Том приликом пронашли су 16 пакета са садржајем суве зелене материје која подсјећа на марихуану укупне масе 17 килограма, шест процесора из аутомобила и 96 метака калибра 7,62 милиметра, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Претреси су извршени на још седам локација на подручју Сокоца код лица која се доводе у везу са извршењем кривичних дјела, а ријеч је о лицима чији су иницијали Б.С, Л.М. и С.С.

Код Л.М. је пронађено пет процесора из путничких аутомобила.

Након криминалистичке обраде против М.Б. ће Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву бити достављен извјештај о извршеним кривичним дјелима неовлаштена прозводња и промет дроге, недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја и прикривање.

За лицима Б.С, Л.М. и С.С. се још трага.

У току су активности на проналаску наведених и документовању предмета.

Filter 2019