Tue. May 17, 2022
ћирилица /латиница

Уведен лимит на подизање готовине у Сбербанци, дневно до 1.000 КМ

Извор: ФИЛТЕР

Клијенти Сбербанке могу да у току радног дана подигну до 1.000 марака у пословницама ове банке, док за већи износ треба да поднесу захтјев.

То је данас објављено на сајту Сбербанке Бањалука.

“Захтјеви за исплату готовине са трансакционих рачуна и рачуна по виђењу у износима до 1.000 КМ се могу реализовати у пословницама банке у току радног времена” наводи се у саопштењу Сбербанке.

Захтјеви за исплату готовине са трансакционих и рачуна по виђењу у износима већим од 1.000 КМ ће се примати у пословницама банке у току радног времена а биће реализовани у периоду од 48 до 72 часа.

“О томе ће клијенти бити обавјештени путем телефона. Клијенти који не добију позив у року од 48 часова од тренутка предаје захтјева се могу лично информисати о времену реализације свог захтјева у пословницама Банке у току радног времена пословница – наведено је у саопштењу.

Подсјећамо, Агенција за банкарство Републике Српске јутрос је донијела одлуку да банка у сљедећих 48 сати обустави обављање услуга платног промета, без обзира на канале примања платних налога.

Клијенти Сбербанке захтјеве за исплату готовине по ороченим депозитима могу предати уз прилагање уговора о ороченом депозиту.

“Наше платне картице, ПОС терминали и банкомати ће радити у стандардном режиму без ограничења и у складу са важећим лимитима”, навели су у Сбербанци.

Filter 2019