Thu. May 19, 2022
ћирилица /латиница

Никола Бјелош покретачка снага Соколова

Фото: Василије Марковић

Извор: СпортДЦ/С.Папаз

Фудбалери Славије из Источног Сарајева ће у 17. колу Прве лиге Републике Српске дочекати на свом терену Дрину из Зворника.

Славија прве двије утакмице другог дијела сезоне игра код куће, а та два меча су и стављена као приоритети за Славију. Први је успјешно апсолвиран, а у другом Соколови тек требају да потврде квалитет.

Никола Бјелош игра одличан фудбал током зимских припрема и у првом колу наставка сезоне и покретачка је снага Славије. Бојан Регоје му је пронашао праву функцију и његов квалитет посебно долази до изражаја.

Иза нас је добра утакмица против Будућности. Оправдали смо улогу фаворита и на прави начин смо почели други дио сезоне. Сада нам долази још јачи противник, а ми морамо да докажемо да смо у успону форме и да их савладамо. Неће бити лако, знамо каква је Дрина, јесенас су нас убједљиво савладали и сада желимо да им се реванширамо, рекао нам је Никола Бјелош.

Играње на вјештачкој трави годи Соколовима гђе до изражаја долази пас игра.

Квалитетан терен нам омогућава да играмо нашу игру. На нашем терену са вјештачком травом смо своји на свом, ту можемо да искажемо наш потенцијал. Показали смо то против Звијезде 09, Жељезничара у другом полувремену, током припрема, сада против Будућности. Својим играма сам задовољан. Може боље, наравно, и сигуран сам да ће уз идеје тренера Регоје то бити још боље током прољећа.

Утакмица Славија – Дрина Зворник игра се данас од 14.30 на помоћном терену ФК Славија.

Filter 2019