Mon. May 16, 2022
ћирилица /latinica

Marina Kurteš najbolji sportista opštine Istočno Novo Sarajevo

Izvor: Srna

Karatistkinja Karate kluba “Slavija” Marina Kurteš proglašena je za najboljeg sportistu opštine Istočno Novo Sarajevo za 2021. godinu.
Drugo mjesto u izboru za najboljeg sportistu godine pripalo je Urošu Mačaru iz Džudo kluba “Randori”, dok je treći Lazar Matić iz Džiju-džicu kluba “Slavija”.

Marina Kurteš izjavila je novinarima da joj je ovo priznanje za sav trud i postignute rezultate.

“Ovo mi je i podstrek da nastavim i dalje tako da radim. Godina iza mene je bila dosta dobra, s obzirom na to da je bila i korona, nije bilo treninga. Uspjela sam se vratiti i nastaviti sa treninzima”, rekla je Kurteševa.

Opština Istočno Novo Sarajevo, u saradnji sa sportskim kolektivima ove godine je izabrala i Dejana Vukadina iz karate kluba “Slavija” za najboljeg trenera, a Džiju-džicu klub “Slavija” za najuspješniji sportski kolektiv.

Vukadin je naveo da mu je velika čast što je izabran za najboljeg trenera jer je konkurencija bila velika.

“Drago mi je što sam najuspješniji trener i nadam se da ću to opravdati u ovoj godini”, istakao je Vukadin.

Savjet za sport opštine Istočno Novo Sarajevo odao je priznanja sportistima i u kategoriji perspektivnih sportista, te po granama sporta.

Posebno priznanje “Goran Ivković” ove godine pripalo je Draganu Bjelici, iz Akademije sporta “Slavija”, za izuzetne sportske rezultate.

Fotografije pogledajte OVDJE.

Filter 2019