Физички напад у Рогатици, пронађена дрога код возача у Сокоцу

Извор: ФИЛТЕР

Полицијској станици Рогатица, 21.фебруара, око 23.00 часа пријављено је да су особе иницијала Р.Ц. и Д.Р. физички напали лице у угоститељском објекту у улици Српске слоге у Рогатици, нанијевши му тјелесне повреде.

Они су ухапшени и у току је рад на документовању кривичног дјела „Тјелесна повреда“, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Полицијски службеници Полицијске станице Соколац, 22. фебруара , у мјесту Подроманија, зауставили су и контролисали путнички аутомобил „Голф 2“ у ком се налазио Б.Т. из Источне Илиџе. Он је посједовао опојну дрогу намијењену за даљу продају.

Ухапшен је а одузет му је пвц пакатић са садржајем бијеле прашкасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу спид.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и у току је документовање кривичног дјела „Неовлаштена производња и промет опојних дрога“.

У току протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево пријављена су три кривична дјела, јавни ред и мир није нарушаван, а догодила се једна саобраћајна незгода.

Filter 2019