Туче и неовлаштена потрошња струје

Извор: ФИЛТЕР

У току протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево пријављена су три кривична дјела.

Полицијској станици Пале, 09. фебруара, око 22,00 часа пријављено је да је испред угоститељског објекта у Подграбу лице М.Д. физички нападнуто од стране више лица.

“Полицијски службеници изашли су на лице мјеста и утврдили да се ради о лицима Н.В., М.В. и седамнаестогодишњем лицу, сви из Пала, који су фичички напали наведеног задавши му више удараца у предјелу главе и тијела, као и расјекотину хладним оружјем-ножем”, саопштено је из ПУ Источно Сарајево.

Повријеђени је упућен у ЈЗУ Болница „Србија“ на даље лијечење.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и у току је рад на документовању кривичног дјела „Тјелесна повреда“.

Полицијској станици Источно Ново Сарајево, 09.фебруара, око 23.20 часова пријављено је да су у угоститељском објекту, у улици Војводе Радомира Путника физички нападнута два лица од стране Н.Ј. из Источне Илиџе и С.Ј. из Пала.

Повријеђеним лицима указана је љекарска помоћ у Болници „Србија“ у Источном Сарајеву.

Н.Ј. и С.Ј. криминалистички су обрађена и након докумнетовања предмета Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево биће достављен извјетај о почињеном кривичном дјелу „Тјелесна повреда“.

Полицијској станици Соколац, 10. фебруара пријављено је да лице В.П. из Сокоца неовлаштено троши електричну енергију.

Увиђајем на лицу мјеста констатовано је да је са електричног бројила, власништво наведене, скинута дистрибутивна пломба.

У току је документовање предмета након чега ће против В.П. Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево бити поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу „Скидање или повреда службеног печата или знака“.

Filter 2019