Договорена интензивнија сарадња Источног Новог Сарајева и Врања

Извор: ФИЛТЕР

Удружење добровољних давалаца крви Сарајевско – романијске регије и Удружење добровољних давалаца крви Полицијске управе у Врању данас су потписали Повељу о братимљењу. Потписивању су присуствовали и начелник општине Источно Ново Сарајево Јован Катић и предсједник Скупштине општине Ведран Јованчић.

Катић и Јованчић су се састали и са замјеницом градоначелника Зорицом Јовић и предсједником Скупштине, Дејаном Тричковићем.

“Тема састанка било је унапређење односа наше двије локалне заједнице, које уназад годинама његују пријатељске односе. На састанку је договорена интензивна сарадња у наредном периоду, посебно у областима образовања, спорта и културе”, навео је Катић.

Катић и Јованчић посјетили су и Градско позориште „Бора Станковић“, гдје су са директором Ненадом Јовићем разговарали о великом отворењу позоришта у Источном Новом Сарајеву ове године, те о сарадњи два позоришта у будућности.

“Састали смо се и са начелником ПУ Врање, а даље настављамо пут за Београд, гдје покрећемо активности око израде пројекта изградње најављеног базена у Источном Новом Сарајеву”, најавио је Катић.

Filter 2019