Wed. May 18, 2022
ћирилица /латиница

Симон Мрда: Било је задовољство носити плаво-бијели дрес

Извор: ФИЛТЕР

Дијете “Славије” и играч који је у претходној полусезони био један од најзаслужнијих за друго мјесто на табели Прве лиге Републике Српске, у наредном периоду носиће дрес екипе Шамота из Аранђеловца.

Овако разговор са Симоном Мрдом најављују на званичној страници РК “Славија”.

У разговору се појашњава да је Шамот из Аранђеловца члан Аркус Супер лиге Србије, који је у првом дијелу сезоне имао учинак од седам побједа, један реми и шест пораза, те је тако обезбјеђен пласман у плеј оф.

О великом искораку у каријери, Симон Мрда је говорио за званичну страницу РК “Славија”.

“Потписао сам уговор и могу рећи да сам јако срећан. До контакта је дошло преко прослављеног рукометаша Ратка Николића, на чијем сам кампу био и гдје сам упознао садашњег тренера Слободана Једоксића. Јако добро сам се уклопио у нову средину и нови систем. У току је припремни период, максимално професионалан однос и приступ тренинзима што ме радује. Што се тиче амбиција клуба, сви смо максимално мотивисани и сви имамо побједнички менталитет. Сигуран сам да ће свако од нас дати свој максимум и да ћемо биљежити добре резултате”, истакао је млади бек и осврнуо се на период у Славији, гдје је протеклу полусезону, био једна од главних карика у освајању другог мјеста на табели.

“Моји први рукометни кораци су почели у Славији тако да ме за тај клуб веже и посебна емоција. Било ми је задовољство да у протеклој полусезони носим плаво-бијели дрес и уз огромну подршку саиграча, након дуго времена, вратимо навијаче у нашу дворану. Сигуран сам да пред Славијом стоје велики изазови и не сумњам да ће се на прави начин изборити са њима и вратити у рукометну елиту јер клуб то заиста заслужује”, истакао је Симон Мрда, те се дотакао и личних амбиција у каријери.

“Сигурно је да амбиције постоје, али мислим да је прерано причати о њима. Знам да је испред мене дуг пут, пун рада и зноја, који ће надам се остварити моје дјечачке снове”, завршио је Мрда.

Filter 2019