Sat. Jun 25, 2022
ћирилица /латиница

Пјесма “Једина Српска” скинута са јутјуба

Извор: ФИЛТЕР

Вођа групе “Београдски синдикат” Феђа Димовић саопштио је да је спот за пјесму “Једина Српска” скинут са јутјуба.

Димовић је на свом инстаграм профилу објавио да је то урађено по наводном захтјеву власника појединих снимака Драгана Радовића, иако он тај захтјев није ни поднио.

“Сасвим супротно, Драган Радовић је дао дозволу за коришћење његових снимака и о томе уредно обавестио јутјуб. Ово је само наставак специјалног пропагандног рата који се води против Србије и српског народа, где је ‘Београдски синдикат’ обележен као један од противника! Само ви радите свој посао!”, објавио је Димовић.

“Београдски синдикат” и Даница Црногорчевић су на свечаној академији поводом Дана Републике, 9. јануара, премијерно су извели пјесму “Једина Српска” посвећену прослави 30 година од оснивања Републике Српске.

У опису пјесме наведено је да је настала као жеља ових умјетника да се својом музиком бар мало одуже народу Републике Српске за страдање и терет који су поднијели у одбрани слободе, вјере и националног идентитета цијелог српског народа.

“Годинама уназад Српска је за све нас била бастион српства. Хвала нашем страдалном народу из Републике Српске што је у овим тешким годинама прогона и притисака који и даље трају, очувао живим Kосовски завет и завете наших богоносних отаца Светог Саве и Светог Симеона. Шта год да каже сила која нам прети, ми смо своје јединство већ остварили у љубави, духу, крви и телу нашег Господа Исуса Христа”, навели су аутори.

Filter 2019