Fri. Sep 22, 2023
ћирилица /латиница

Превара, лажно представљање и оштећење аутомобила

Извор: ФИЛТЕР

У току протекла 24 часа на подручју Полицијске управе Источно Сарајево евидентирано је шест кривичних дјела, а догодиле су се четири саобраћајне незгоде.

Полицијској станици Источна Илиџа пријављено је да је лице иницијала М.Ч., представљајући се лажно,  у временском периоду од 25.12.2021. године до 29.12.2021. године користило услуге салона љепоте који се налази у Добробосанској улици у Источној Илиџи, те исте услуге у износу од 961,00 КМ није платила.

Како је саопштено из Полицијске управе, о свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево и у току је рад на расвјетљавању кривичних дјела первара и лажно представљање.

Полицијској станици Пале пријављено је да је на паркинг простору у Универзитеској улици у Палама, оштећен путнички аутомобил марке „Peugeot“, приватног власништва.

Полицијски службеници дошли су до сазнања да се у везу са извршењем кривичног дјела оштећење и одузимање туђе ствари могу довести лица иницијала Ф.Б. и Н.П. из Пала.

Лица су криминалистички обрађена и након документовања предмета против наведених, Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево биће достваљен извјештај о почињеном кривичном дјелу.

©citajfilter.com 2019-2023 * Оснивач и издавач: Centar media d.o.o. * Главни и одговорни уредник: Мира Костовић * Контакт: citajfilter@gmail.com