Sun. Jun 26, 2022
ћирилица /латиница

Пале: Ухапшени због неовлаштене производње и промета опојних дрога

Извор: ФИЛТЕР

Полицијски службеници Полицијске управе Источно Сарајево, Одјељење за организовани криминалитет и дроге, ухапсили су Ђ.К. и С.Т. из Пала, због основа сумње да су починили кривично дјело неовлаштена производња и промет опојних дрога.

Њих двоје се сумњиче да су у стану који користе посједовали опојну дрогу намијењену за даљу продају, те 29. јануара особи иницијала Б.К. продали два пакетића опојне дроге. Приликом контроле полицијских службеника код Б.К је пронађена дрога, наводе из ПУ Источно Сарајево.

Извршен је претрес стана у улици Гаврила Принципа у Палама, који користе Ђ.К. и С.Т, а пронађено је и одузето  још 10 пвц пакатића са садржајем суве зељасте материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу марихуана.

О свему је обавијештен тужилац Окружног јавног тужилаштва Источно Сарајево.

Након документовања предмета против Ђ.К. и С.Т. тужилаштву ће бити достављен извјештај о почињениом кривичном дјелу, док ће против Б.К. надлежном суду бити поднсен захтјев за покретње прекршајног поступка, због почињеног прекршаја из члана 4. Закона о производњи и промету опојних дрога РС.

Filter 2019