Wed. May 18, 2022
ћирилица /латиница

Ица и даље треба нашу помоћ!

Извор: ФИЛТЕР

Породица наше Ице Лавице, мале Иване Бјелогрлић, обавјештава да се она тренутно налази у Турској.

Подсјећају да се она већ више од три године бори против злоћудне болести која непрестано напада њен мали организам.

“Таман када помислимо да је Ивана изашла као побједник из битке, таман када се врати кући и почне да живи као сва друга дјеца, таман када почне да се игра са својим другарима, болест покаже да је она надјачала све напоре”, наводи се у фејсбук групи Помозимо Ици Лавици.

Свједоци смо борбе и патње за све ово вријеме, али наша Лавица се не предаје и каже тако мала, да жели да се бори уз ријечи “Мама борићемо се”…

“Након славе Св. Стефан Ивана је добила високу температуру, налази показују висок ЦРП, прво очитање ЦТ-а казује да је Ивани пукла слезена. Тотални шок! Транспорт према Бања Луци гдје хирург каже да су у питању метастазе… Очај!!! Kонтакт са Турцима од којих чекамо одговор, а сати су као вјечност… Турци уочавају неке промјене у абдомену и савјетују да дођу чим прије у Турску. Опет паковање, опет хаос, опет тешка ситуација и овај пут више нема ријечи… Само мук и тишина…
На Пет скен-у, снимању цијелог организма, уочене су промјене у абдомену и на плућима. Kако и зашто се том брзином промјене развијају у њеном организму, објашњења нема”, пише у најновијем извјештају о Иванимом стању које породица дијели са свим добрим људима који се моле за њено здравље.

Након најновијег налаза доктори у Турској предлажу поново јаку терапију, а ако се промјене смање неки оперативни захват да је сачувају.

“Све ово звучи као хорор прича, али у свој тој причи стоји једна дјевојчица за чији живот се сви ми заједно боримо. Све док постоји и овај 1% наде и шансе за њен живот одустајања нема! Зато хвала свима који су до сада помогли и омогућили Ивани лијечење, сву његу и све што јој је требало.
Овај пут смо јој највише потребни, јер овога пута ситуација је озбиљно тешка”, пише у обавјештењу.

Једна терапија кошта 20.000 евра, а Ивани ће их требати неколико, као и операције. Ивани је јуче уграђен централни венски катетер. Остаје сада да се за Ивану молимо, да она добије снагу да и овога пута изађе као побједник.

Она и даље треба нашу помоћ! Уколико сте у могућности да финансијски помогнете наставак лијечења наше Ице, то можете урадити уплатом на рачун.

Filter 2019