Mon. Aug 15, 2022
ћирилица /латиница

Временска прогноза за наредна четири дана

Извор: Срна

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити хладно вријеме са мразем, уз слаб снијег у источним и вишим предјелима, те кишу умјереног интензитета на југу.

Увече слабо провијавање снијега у централним и источним крајевима, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода Републике Српске.

Јутарња температура ваздуха биће од минус три до један, на југу до шест, у вишим предјелима минус пет, а највиша дневна од минус један до три, на југу осам, а у вишим предјелима минус три степена Целзијусових.

Вјетар слаб до умјерен, на сјеверу западни, на југу сјеверни.

У недељу, 9. јанура биће умјерено до претежно облачно и хладно вријеме, повремено уз сунчане периоде.

Увече на југу ће бити слабе кише, док је на планинама на истоку могућ слаб снијег.

Јутарња температура ваздуха биће од минус пет до нуле, на југу четири, у вишим предјелима минус осам, а највиша дневна од минус један до четири, на југу седам, а у вишим предјелима минус три степена Целзијусова.

У понедјељак, 10. јануара ујутро и током дана биће хладно уз слаб снијег у нижим и умјерен у вишим крајевима и на планинама, док ће у Херцеговини бити углавном суво.

Јутарња температура ваздуха биће од минус пет до нуле, на југу четири, у вишим предјелима минус седам степени Целзијусових, а највиша дневна од минус два до три, на југу седам, а у вишим предјелима минус пет степени.

У уторак, 11. јануара ујутро и током дана биће хладно вријеме, и даље ће падати снијег, уз повећање сњежног покривача у нижим и вишим крајевима, док ће на југу Херцеговине бити углавном суво.

Увече и током ноћи очекује се престанак падавина.

Јутарња температура од минус четири до два, на југу шест, у вишим предјелима минус шест, а највиша дневна од минус два до три, на југу девет, а у вишим предјелима минус четири степена Целзијусова.

Filter 2019