Sat. Jan 29, 2022
ћирилица /latinica

Slobodan Javor proglasio pobjedu, opozicija priznala poraz

Izvor: Glas Srpske

Slobodan Javor, kandidat SNSD-a za gradonačelnika Prijedora, proglasio je pobjedu.

On se zahvalio svim sugrađanima koji su danas izašli na izbore i dali svoj glas.

“Ova naša priča traje evo već 10-11 mjeseci. Drago mi je što je narod prepoznao jednu odgovornu politiku, narod se opredijelio i glasao za nastavak te odgovorne politike”, rekao je Javor.

Javor se zahvalio i svim kandidatima što su bili korektni.

“Nadamo se da ćemo se zajedno sastati narednih dana, sjesti za sto, pogledati u oči i da svi zajedno donosimo odluke za naš grad, za naše Prijedorčane”, kaže Javor.

Javor je istakao da u Prijedoru  ima dovoljno mjesta za sve i da svi treba zajedno da rade grade kako bi mladim naraštajima ostavili grad u najboljem mogućem svjetlu.

“Želim da se zahvalim svim koalicionim partnerima koji su stali uz nas, koji su nas podržali od prvog dana”, rekao je Javor.

Lider DNS Nenad Nešić priznao je da je koalicija “Za naš Prijedor” poražena na izborima za gradonačelnika Prijedora te je čestitao Slobodanu Javoru, kandidatu SNSD-a na pobjedi.

“Zahvaljujem se Goranu Predojeviću na svemu što je učinio za Prijedor. Na nama je da analiziramo izbore i donosimo odluke”, rekao je Nešić na pres konferenciji.

Kako je dodao, cilj je da DNS i koalicioni partneri ostvare pobjedu na opštim izborima u oktobru sljedeće godine.

Goran Predojević je takođe obratio se javnosti i čestitao Slobodanu Javoru na pobjedi.

“Poslao sam poruku Javoru i čestitao na pobjedi”, rekao je Predojević

Dodik: Pobjeda Javora potvrda dobre politike SNDS-a

 Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je večeras na pres konferenciji nakon održanih izbora u Prijedoru da je pobjeda njihovog kandidata Slobodana Javora potvrda dobre politike koju ova stranka vodi u ovom gradu.

Dodik je istakao da koalicija koju je predvodio SNSD nije ni jednog trenutka sumnjala u pobjedu njihovog kandidata Slobodana Javora.

– Ova pobjeda je dobra za cijelu Republiku Srpsku jer smo pokazali da u uzavreloj atmosferi možemo da provedemo fer i korektne izbore – rekao je Dodik.

Dodik je zahvalio svim građanima u Prijedoru koji su glasali za Javora, ali ipredsjedniku DNS-a Nenadu Nešiću koji im je, kako je rekao, čistitao na pobjedi. 

Filter 2019