Sat. Jan 29, 2022
ћирилица /латиница

Слободан Јавор прогласио побједу, опозиција признала пораз

Извор: Глас Српске

Слободан Јавор, кандидат СНСД-а за градоначелника Приједора, прогласио је побједу.

Он се захвалио свим суграђанима који су данас изашли на изборе и дали свој глас.

“Ова наша прича траје ево већ 10-11 мјесеци. Драго ми је што је народ препознао једну одговорну политику, народ се опредијелио и гласао за наставак те одговорне политике”, рекао је Јавор.

Јавор се захвалио и свим кандидатима што су били коректни.

“Надамо се да ћемо се заједно састати наредних дана, сјести за сто, погледати у очи и да сви заједно доносимо одлуке за наш град, за наше Приједорчане”, каже Јавор.

Јавор је истакао да у Приједору  има довољно мјеста за све и да сви треба заједно да раде граде како би младим нараштајима оставили град у најбољем могућем свјетлу.

“Желим да се захвалим свим коалиционим партнерима који су стали уз нас, који су нас подржали од првог дана”, рекао је Јавор.

Лидер ДНС Ненад Нешић признао је да је коалиција “За наш Приједор” поражена на изборима за градоначелника Приједора те је честитао Слободану Јавору, кандидату СНСД-а на побједи.

“Захваљујем се Горану Предојевићу на свему што је учинио за Приједор. На нама је да анализирамо изборе и доносимо одлуке”, рекао је Нешић на прес конференцији.

Како је додао, циљ је да ДНС и коалициони партнери остваре побједу на општим изборима у октобру сљедеће године.

Горан Предојевић је такође обратио се јавности и честитао Слободану Јавору на побједи.

“Послао сам поруку Јавору и честитао на побједи”, рекао је Предојевић

Додик: Побједа Јавора потврда добре политике СНДС-а

 Предсједник СНСД-а Милорад Додик рекао је вечерас на прес конференцији након одржаних избора у Приједору да је побједа њиховог кандидата Слободана Јавора потврда добре политике коју ова странка води у овом граду.

Додик је истакао да коалиција коју је предводио СНСД није ни једног тренутка сумњала у побједу њиховог кандидата Слободана Јавора.

– Ова побједа је добра за цијелу Републику Српску јер смо показали да у узаврелој атмосфери можемо да проведемо фер и коректне изборе – рекао је Додик.

Додик је захвалио свим грађанима у Приједору који су гласали за Јавора, али ипредсједнику ДНС-а Ненаду Нешићу који им је, како је рекао, чиститао на побједи. 

Filter 2019