Wed. Jan 19, 2022
ћирилица /latinica

“Motomrazevi” poklonili više od 400 paketića

Izvor: Srna/Filter

Članovi Moto kluba “Pale” obučeni kao Djeda Mraz obradovali su danas mališane sa Pala kojima su podijelili više od 400 paketića.
Paketići su uručeni članovima Udruženja “Sunce”, djeci iz socijalno ugroženih porodica, mališanima iz vrtića “Cvrčak” i ostaloj djeci koja su prisustvovala manifestaciji.

Predsjednik paljanskog Moto kluba Dejan Simanić rekao je novinarima da ovu aktivnost organizuju već sedmu godinu, da su na početku imali oko 100 paketića.

“To je tradicija koja će se nastaviti”, rekao je Simanić i dodao da je najvažnije pomoći onima kojima je ta pomoć potrebna.

Direktor Udruženja “Sunce” Milenko Vujinović rekao je da je ovo divan gest paljanskih bajkera, koji već sedam godina pomažu rad udruženja i kroz druge aktivnosti.

“Oni su nam uvijek na raspolaganju i nikad se nije dogodilo da nam nisu priskočili u pomoć. Bajkeri su nam uručili i divan poklon u vidu ikone Svetog Vasilija Ostroškog, koju su ove godine donijeli sa Ostroga”, naveo je Vujinović.

On im je zahvalan na tome, navodeće da je Udruženje počelo prošle godine da proslavlja Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca koji pomaže slabima i nemoćnima.

Filter 2019