Sat. Jun 25, 2022
ћирилица /латиница

Детаљи убиства у Дубици: Сачекао супругу у хаустору и пуцао јој у главу, па пресудио себи

Извор: Глас Српске

Раде Вујковић (38) хицем из ловачке пушке усмртио је бившу супругу Тању (35), а потом усмртио себе утврђено је истрагом, сазнаје “Глас Српске”.

Трагедија се десила испред стана гдје несрећна жена становала у згради у улици Михајла Пупина.

Извор близак истрази је казао да је Раде бившу супругу сачекао у хаустору зграде и пуцао у њу када је изашла и кренула на посао.

– Погодио је хицем у главу, а затим је пресудио себи. Мотив овог злочина је највјероватније љубомора. Супружници су се недавно растали и Тања је отишла да живи код сестре у Козарску Дубици. Раде је остао у породичној кући у насељу Јошик – казао је извор близак истрази.

Иза супружника остало је троје малољетне дјеце.

Познаници овог брачног пара причају да је Раде био веома љубоморан због чега је Тања раније морала да напусти посао.

– Због тога су се стално свађали што је касније довело до раставе, а сада и до трагедије – рекао је мјештанин Дубице не желећи да му помињемо име.

У Полицијској управи Приједор, не наводећи имена ни детаље, раније је потврђено да су пронађена два беживотна тијела у Козарској Дубици.

– Полицијској станици Козарска Дубица 27. децембра око 05.30 часова, пријављено је да се из стана у Козарској Дубици чује галама и пуцањ. Изласком полицијских службеника на лице мјеста, затечена су два беживотна тијела мушкарца и жене – саопштено је из ПУ Приједор не наводећи детаље.

Додали си да ће увиђај на лицу мјеста обавити тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор и полицијски службеници Полицијске управе Приједор, након чега ће бити познато више информација.

Filter 2019