Wed. Dec 8, 2021
ћирилица /latinica

Sanacija puta Trijangla-Jahorina u toku, saobraća se jednom trakom

Izvor: Srna

Zbog klizišta na regionalnom putu Trijangla-Jahorina, putnička vozila jutros saobraćaju naizmjenično jednom trakom, a radovi na saniranju ove saobraćajnice su toku, izjavio je Srni šef kabineta načelnika opštine Pale Srđan Šekara.

“Ulažu se maksimalni napori da se stanje stabilizuje. Sve službe su na terenu, jaka kiša pada i jutros pada, ali vjerujemo da ćemo iskontrolisati situaciju i spriječiti veće posljedice po imovinu građana i privrednih subjekata”, istakao je Šekara.

Prema njegovim riječima, rano je govoriti o šteti u finansijskom smislu, evidentno je da putna infrastruktura oštećena u većoj mjeri, ali sada je najvažnije da se uradi dobar posao uprkos padavinama kako bi izbjegli veću štetu.

“Naknadno ćemo zbrajati štete i onda sanirati sve i rješavati problem po problem. Pozivamo građane da budu oprezni i da se za sve potrebno obrate opštinskoj komunalnoj policiji i službi civilne zaštite”, dodao je Šekara.

Saobraćaj na dionici Trijangla-Jahorina bio je sinoć potpuno obustavljen nakon što se urušio dio saobraćajnice jer se aktivirano klizište usljed obilnih padavina i bujica.

Načelnik opštine Pale Boško Jugović potvrdio je sinoć Srni da su na terenu sve nadležne službe i interventne ekipe.

Filter 2019