Пријем за храбре полицајце Полицијске управе Источно Сарајево

Извор: Срна

Начелник Полицијске управе Источно Сарајево Бранимир Шеховац организовао је данас пријем за четири полицајца који су протеклих дана исказали висок степен професионалности, хуманости и храбрости у обављању својих послова.

Пријему су присуствовали припадници Полицијске станице Источно Ново Сарајево Александар Церовина и Бобан Јоловић, који су сриједу, 27. октобра, у Хиландарској улици спасили живот једномјесечној беби и евакуисали више лица из зграде у којој је горио стан, саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.

Пријему су присуствовали и припадници Полицијске станице Источна Илиџа Дарко Kороман и Незир Ханџић, који су у четвртак, 28. октобра, уочили паркиран путнички аутомобил са различитим регистраским ознакама за којим је расписана потрага.

Приликом интервенције полицајац је повријеђен, а возач чији су иницијали М.С. ухапшен, предат тужиоцу Окружног јавног тужилаштва у Источном Сарајеву, те му је одређен притвор због напада на службено лице у вршењу службене дужности.

Шеховац је рекао да су ови полицајци спасили животе људи ризикујући своје сопствене, те самоиницијативношћу и храброшћу у интервенцијама показали како се обављају полицијски послови и задаци.

Честитавши полицајцима за пожртвованост и храброст, Шеховац је нагласио да је поносан што Полицијска управа у својим редовима има изузетне храбре младе људе, спремне да помажу другима и часно носе униформу.

Filter 2019